Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

ΥΛΙΚΑ 80 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ μπέικιν πάουντερ 1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) 5-6 λιαστές τομάτες (ψιλοκομμένες) 3 ώριμες τομάτες (ψιλοκομμένες χωρίς τους σπόρους) αλάτι, πιπέρι & ρίγανη άνηθος (ψιλοκομμένος) ελαιόλαδο (για τηγάνισμα) ΕΚΤΕΛΕΣΗ​ Πλένουμε καλά τις ντομάτες και τις κόβουμε σε μικρά καρέ αφαιρώντας όλους τους σπόρους. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τις […]

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ
80 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γ μπέικιν πάουντερ
1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
5-6 λιαστές τομάτες (ψιλοκομμένες)
3 ώριμες τομάτες (ψιλοκομμένες χωρίς τους σπόρους)
αλάτι, πιπέρι & ρίγανη
άνηθος (ψιλοκομμένος)
ελαιόλαδο (για τηγάνισμα)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά τις ντομάτες και τις κόβουμε σε μικρά καρέ αφαιρώντας όλους τους σπόρους.

Σε ένα μπολ ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, το αλάτι, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τις λιαστές ντομάτες.

Προσθέτουμε το αλεύρι, άνηθο, ρίγανη, πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά.

Παίρνουμε κάθε φορά μια κουταλιά της σούπας από το μείγμα και τηγανίζουμε τους ντοματοκεφτέδες σε δυνατή φωτιά σε μπόλικο ελαιόλαδο.

Αναποδογυρίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα και όταν είναι έτοιμοι τους τοποθετούμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί για να απομακρυνθεί το περιττό λάδι.

Γευστικοί, αρωματικοί και εύκολοι οι ντοματοκεφτέδες αποτελούν έναν από τους καλύτερους καλοκαιρινούς μεζέδες!

Απολαύστε τους με καλή παρέα και γιατί όχι με θέα την θάλασσα!

Δείτε περισσότερες νόστιμες συνταγές στο : foodouki