Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Υλικά • 3 καρότα • 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα • 4 κουταλιές της σούπας γιαούρτι • 1 σκελίδα σκόρδο […]

Διαφήμιση

Υλικά
• 3 καρότα
• 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
• 4 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
• 1 σκελίδα σκόρδο
• Μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι
• 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση
1. Πρώτα καθαρίζουμε και τρίβουμε τα καρότα.
2. Παίρνουμε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα καρότα για πέντε λεπτά.
3. Αφήνουμε τα καρότα να κρυώσουν.
4. Βάζουμε το γιαούρτι και τη μαγιονέζα σε ένα μπολ.
5. Λιώνουμε το σκόρδο και το προσθέτουμε.
6. Αφού προσθέσουμε αλάτι, προσθέτουμε τα κρύα καρότα και ανακατεύουμε.
7. Στολίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

via

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Δείτε επίσης  Κέικ καρότου πεντανόστιμο με γλάσο από κρέμα τυριού και καστανή ζάχαρη
Διαφήμιση