Η Συνταγή είναι από κ. Σοφία Γαβρά – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση

Υπέροχη λαχταριστη μηλόπιτα που μπορεί να είναι ανάποδη, αλλά η γεύση της ορθότατη!

Υλικά
4 αυγά
1 κεσεδάκι γιαούρτι απλό
2 ποτήρια αλεύρι
1 ποτήρι ζάχαρη
1 ποτήρι σπορελαιο
1 μπεκιν
Μισό κουταλάκι σόδα φαγητού

Όλα αυτά τα χτυπάμε στο μίξερ.

1/2 βιταμ
1/2 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1/2 κουταλάκι κανέλα
2 μεγάλα μήλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε το βιταμ και ρίχνω την ζάχαρη και την κανέλα.

Ανακατεύουμε και τα ρίχνουμε στον πάτο ενός ταψιού.

Κόβουμε τα μήλα μισοφέγγαρο και τα τοποθετουμε πάνω από το μείγμα του βιταμ.

Πάνω από τα μήλα ρίχνουμε την ζύμη.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινήσει.

Αφού κρυώσει το γλυκό, αναποδογυρίζουμε το ταψί σε μια πιατέλα.

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Σοφία Γαβρά – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΠολύ νόστιμη τάρτα μήλου
Επόμενο άρθροΠετυχημένο και πεντανόστιμο γλυκό του κουταλιού σταφύλλι