Νόστιμη και εύκολη συνταγή για να φτιάξετε αγαπημένο Γκουλάς
Connect with us

Συνταγές

Νόστιμη και εύκολη συνταγή για να φτιάξετε αγαπημένο Γκουλάς

Υλικά
• ½ κιλό βοδινό ή χοιρινό κρέας
• 2 κρεμμύδια
• 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
• 3 κουταλιές πελτέ τομάτας
• αλάτι, πιπέρι, φύλλο δάφνης
• μαϊντανό ψιλοκομμένο

Διαφήμιση

Εκτέλεση
Πλένετε, στεγνώνετε και κόβετε το κρέας σε κύβους.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι και τηγανίζουμε το κρέας σε υψηλή θερμοκρασία για περίπου 5 λεπτά.

Προσθέτουμε τα κρεμμύδια στο κρέας και τηγανίζουμε, ανακατεύοντας περιστασιακά για 5-7 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Αλατίζουμε το κρέας, ρίχνουμε το πιπέρι, πασπαλίζουμε με αλεύρι, και τηγανίζουμε για άλλα 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε την πάστα ντομάτας και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε 2-3 φλιτζάνια νερό ή ζωμό.

Ανακατεύουμε, προσθέτουμε φύλλα δάφνης, σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά, για μιάμιση ώρα .
Όταν σερβίρετε, πασπαλίζετε με μαϊντανό ψιλοκομμένο.

via

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ποια είναι η επόμενη Συνταγή που θες να δεις σε Βίντεο ?
×
3 Απίθανες Δημιουργίες με την Βασική Ζύμη για πίτες!