Υλικά

5 μεγάλες πατάτες
1 συσκευασία κρέμας (200 ml)
1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα
2 σκελίδες σκόρδου
αλάτι
Από πάνω
1 φλιτζάνι τυρί τσένταρ
σουσάμι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και κόβουμε φέτες τις πατάτες. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο. Ανακατεύουμε τη κρέμα γάλακτος, το γάλα το σκόρδο και το αλάτι .

Στρώνουμε σε ένα πυρέξ τις πατάτες και ρίχνουμε το μείγμα κρέμας. Καλύπτουμε με λαδόχαρτο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.

Αφαιρούμε το λαδόχαρτο. Πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί και το σουσάμι. Βάζουμε το φαγητό ξανά στο φούρνο. Ψήνουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσει.

via

Διαφήμιση

xrysessyntages.gr

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΖύμη γιαουρτιού για τα πάντα
Επόμενο άρθροΦανταστικό Κέικ Τυριού