Διαφήμιση

Υλικά

700 γρ.πατάτες
4 κ.σ.βούτυρο
2 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι
Πιπέρι
Θυμαρι
250 ml ζωμός κοτόπουλου
1 κ.σ. χυμό λεμονιού

Εκτέλεση

1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 250 ° C.

2. Ανακατέψτε το λιωμένο βούτυρο, το αλάτι, το πιπέρι και το θυμάρι.

3. Κόψτε τις πατάτες σε κύκλους πάχους 2,5 εκ. Ρίχνετε λίγο από το μείγμα λιωμένου βούτυρου και σπόρους κύμινο. Μεταφέρετε σε ένα βαθύ ταψί σε μία σειρά. Ψήνετε για 15 λεπτά.

4. Βγάζετε το ταψί από το φούρνο. Γυρίστε τις πατάτες. Ρίξτε το ζωμό και το χυμό λεμονιού. Προσθέστε ψιλοκομμένο σκόρδο. Τοποθετήστε το σε φούρνο για άλλα 15 λεπτά μέχρις ότου οι πατάτες είναι τρυφερές.

Διαφήμιση

photo credit

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΕύκολος Κορμός ψυγείου σαν Τούρτα (CHOCOTORTA)
Επόμενο άρθροΕκπληκτικό, χωρίς υπερβολές, κέϊκ πορτοκαλιού