Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Υλικά: Σπιτικά φύλλα ή χοντρά της αγοράς Για τη γέμιση πατάτας, 2 μέτριες πατάτες, 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, τυρί τριμμένο φέτα, μαιδανό, αλάτι και πιπέρι μαύρο και κόκκινο. Βράζουμε τις πατάτες τις καθαρίζουμε και τις πατάμε με ένα πιρούνι, προσθέτουμε το κρεμμυδάκι, το τυρί, το μαιδανό και το αλάτι με τα πιπέρια..   Για τη γέμιση […]

Διαφήμιση

Υλικά:
Σπιτικά φύλλα ή χοντρά της αγοράς
Για τη γέμιση πατάτας, 2 μέτριες πατάτες, 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, τυρί τριμμένο φέτα, μαιδανό, αλάτι και πιπέρι μαύρο και κόκκινο.
Βράζουμε τις πατάτες τις καθαρίζουμε και τις πατάμε με ένα πιρούνι, προσθέτουμε το κρεμμυδάκι, το τυρί, το μαιδανό και το αλάτι με τα πιπέρια..

 

Για τη γέμιση με κιμά, 1/4 κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι ξερό και 1 πράσο αλάτι και πιπέρι.
Σοτάρουμε τα υλικά μέχρι να ξεσβολιάσει ο κιμάς.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τα φύλα σε τρίγωνα, τα περνάμε με το πινέλο με το υγρό μείγμα των αυγών και κάνουμε μπουρεκάκια.

Τα αραδιάζουμε στο ταψί και τα περιλούζουμε με το χυλό μου μας περίσσεψε.
Ο χυλός για το άλειμμα των φύλλων, και που θα τα …

Δείτε περισσότερα : zzcook

Διαφήμιση