Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι της κ.Marina Hatzidaki – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”. ΥΛΙΚΑ 2 τάπες αμπελόφυλλα από τον καταψύκτη 40 ανθούς 1/2 κ. Ρύζι γλασέ 3 κρεμμύδια 3 ντομάτες 1 κολοκύθι 1 μέτρια μελιτζάνα 1 μικρή πατάτα 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 μικρό ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο 1 ποτήρι ελαιόλαδο Αλάτι και πιπέρι. ΕΚΤΕΛΕΣΗ Τρίβουμε στο τρίφτη […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ.Marina Hatzidaki – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ

2 τάπες αμπελόφυλλα από τον καταψύκτη
40 ανθούς
1/2 κ. Ρύζι γλασέ
3 κρεμμύδια
3 ντομάτες
1 κολοκύθι
1 μέτρια μελιτζάνα
1 μικρή πατάτα
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 μικρό ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
1 ποτήρι ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τρίβουμε στο τρίφτη όλα τα λαχανικά. Προσθέτουμε τα μυρωδικά, το ρύζι, το ελαιόλαδο,το αλατοπίπερο, και τα τυλιγουμε.

Όπως βλέπετε έβαλα στο κέντρο μια ντομάτα, και γύρω γύρω αράδιασα τα αμπελόφυλλα με τους ανθούς..

Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και 1 ποτήρι νερό, σκεπάζουμε με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο και τα ψήνουμε στην αρχή στους 220 βαθμούς και μετά στους 200 περίπου 1 ώρα.
Ενδιάμεσα προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειαστεί. Τους σερβίρουμε με τζατζίκι.

Έγιναν μπουκιά και συχώριο!!!

Η Συνταγή είναι της κ.Marina Hatzidaki“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.