Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Ελένη Τσίγκα – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Υλικά
30 ντοματακια
1 κιλο ζαχαρη
Λεμονη

Εκτέλεση
Καθαρηζουμε τα ντοματακια απεξω και το κοτσανακιτου τα βαζουμε σε λεκανη με νερο και 2 κσ ασβεστη

Τα αφηνουμε 2 με 3 ωρες μεσα μετα τα πλενουμε σε αφθονο νερο και τα βάζουμε στην κατσαρολα με την ζάχαρη και 1 κουπα νερο να δέσουν

Όταν έχουν δέσει κλείνεται το μάτι και την άλλη μέρα τα ξαναδένεται μαζί με το λεμόνι όταν το σιρόπι δέσει καλά είναι έτοιμο

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Ελένη Τσίγκα – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΠοια τρόφιμα να αποφεύγουμε για να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας απέναντι στον Καρκίνο. Από τον Dr Νίκο Κατσαρό (Π. Πρόεδρος ΕΦΕΤ)
Επόμενο άρθροΤραγανή απ έξω και από μέσα αφράτη – Μπατζίνα με κολοκυθάκια