Η Συνταγή είναι από κ. Ειρήνη Σταματέλλη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Υπέροχο ελαφρύ και πεντανοστιμο επιδορπιο μετα απο ενα βαρύ γεύμα κι οχι μόνο..

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε οσα μηλα χωραει ο πατος μιας κατσαρολας

Πρωτα με το εξαρτημα που ειναι για μηλα κ μετα τα ξεφλουδιζουμε κ τα βαζουμε σε νερο με λεμονι ωσπου να τελειωσουν ολα

Τα τοποθετουμε στην κατσαρολα κ ριχνουμε μια κουπα νερο μια κουπα ζαχαρη μια κουπα σιροπι γρεναδινη κ αρχιζουμε να τα βραζουμε

Στο τελος ριχνουμε μια βανιλια κ μισο κουταλακι ξυνο

Κατα τη διαρκεια το βρασμου γυριζουμε τα μηλα κι απο την αλλη πλευρα

Βγαζουμε τα μηλα και το σιροπι οταν κρυωσει το πηζουμε με λιγο κορν φλαουρ

Απο πανω μπορειτε να βαλετε σαντυγι και ξηρους καρπους

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Ειρήνη Σταματέλλη“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΝόστιμο ψητό στο φούρνο με κονιάκ, πορτοκάλι, βερίκοκα και δαμάσκηνα
Επόμενο άρθροΛατρεμένη τούρτα με καρύδα