Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι της κ. Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”. ΥΛΙΚΑ 1 Ψαρονεφρι 12-15 φετες μπεικον 2 κουταλιες […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ
1 Ψαρονεφρι
12-15 φετες μπεικον
2 κουταλιες σουπας πικαντικη μουσταρδα
2κουτ σουπας ελαιολαδο
1 ποτηρι λευκο κρασι
1 κουτ σουπας τριμμενο θυμαρι
200 γρ κρεμα γαλακτος..1 κουτ μικρο
χυμο απο ενα λεμονι
αλατι,πιπερι.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κοψτε το ψαρονεφρι σε χοντρα κομματια παχους 3-4 εκ
τα χτυπατε ελαφρα και τα τυλίγεται το καθενα περιμετρικά με μια φετα μπεικον τα οποια στερεώνετε με οδοντογλυφιδα

Ζεσταίνετε το λαδι σε ενα τηγανι και σοτάρετε το κρεας απ ολες τις πλευρες..!!
Σβηνετε με το κρασι προσθετετε το θυμαρι το αλατι το πιπερι,

μολις εξατμιστεί ολο το κρασι ριχνετε το λεμονι ..
Τελος την μουσταρδα που εχετε ανακατεψει μεσα στην κρεμα γαλακτος..αφηστε να παρει μια καλη βραση η κρεμα και κατεβαστε το τηγανι απο την φωτια ….

Η Συνταγή είναι της κ. Gogo Samiou“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.