Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

ΥΛΙΚΑ: 1 Μέτριο προς μικρό κουνουπίδι Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 Αβγά 1 κουταλάκι του γλυκό μπέκιν Αλάτι – […]

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ:
1 Μέτριο προς μικρό κουνουπίδι
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 Αβγά
1 κουταλάκι του γλυκό μπέκιν
Αλάτι – πιπέρι
Τυρί τριμμένο (κατά προτίμηση γραβιέρα)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Βράζουμε το κουνουπίδι
Ρίχνουμε σε μια λεκάνη όλα τα υλικά μαζί, εκτός από το τριμμένο τυρί , αλατοπιπερώνουμε και φτιάχνουμε χυλό χρησιμοποιώντας το νερό που βράσαμε το κουνουπίδι .

Να μην είναι πολύ ρευστός ούτε πολύ σφιχτός αν είναι προσθέτουμε όσο αλεύρι χρειαστεί ή νερό ανάλογα.
Μετά προσθέτουμε μέσα το κουνουπίδι αφού πρώτα το κάνουμε μικρά κομματάκια με το χέρι μας (δεν το πολτοποιούμε, θέλουμε να φαίνεται).

Με ένα κουτάλι της σούπας ρίχνουμε κουταλιές σε καυτό λάδι (χρησιμοποίησα Ηλιέλαιο), και τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα.

Αποσύρουμε από το τηγάνι και πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Διαφήμιση