ΝΟΣΤΙΜΑ ΡΕΒΥΘΙΑ ΜΕ ΣΥΒΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΗΘΟ...
Connect with us

Νηστισιμα

ΝΟΣΤΙΜΑ ΡΕΒΥΘΙΑ ΜΕ ΣΥΒΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΗΘΟ…

Η Συνταγή είναι από κ. Ρουλα Λυρου‎ – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μουσκευουμε απο το βράδυ μισο κιλό ρεβυθια…

Την άλλη μέρα τα ξεπλενουμε και τα βάζουμε να βράσουν με αρκετό νερό…

Μετά από 5 λεπτά βρασμου τα αδειάζουμε σε ένα σουρωτήρι και τα ξεπλενουμε να φύγουν όλοι οι αφροί…

Τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα βάζουμε λάδι καροτο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο πιπέρι πιπεριά κόκκινη λίγο καυτερό μπουκοβο και 2 κ. Σ. αλεύρι και τα φέρνουμε δύο βόλτες στη κατσαρόλα..

Ρίχνουμε νερό και τα αφήνουμε να βράσουν. Προς το τέλος βάζουμε λίγο άνηθο και αλάτι…

Κοβουμε ροδέλες 2 μεγάλα κρεμμύδια και τα καραμελωνουμε λίγο στο τηγάνι με λίγο αλάτι ζαχαριτσα και κύμινο..

Όταν σερβίρουμε ρίχνουμε από πάνω τη ΣΥΒΡΑΣΗ καυτή.

Η Συνταγή είναι από κ. Ρουλα Λυρου‎ “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση
×
Τούρτα Κωκ που ξεχωρίζει!