Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou – “(((( “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”)))))”

ΥΛΙΚΑ
250 ml ηλιέλαιο
1 κούπα ζάχαρη
250 ml γάλα αμυγδάλου
250 ml σόδα αναψυκτικό
1 κ.γ. εσάνς βανίλιας
1 πακέτο φαριναπ
1 πακ. Σταγόνες κουβερτούρας
Σιροπι σοκολάτας παχυρευστό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε το λάδι με τη ζάχαρη και προσθέτουμε ένα ένα τα υλικά, πρώτα τα υγρά και μετά τα στερεά.

Δεν χρειάζεται πολύ χτύπημα, μόνο ανακάτεμα να αναμειχθούν τα υλικά.

Βάζουμε σε λαδωμένη φόρμα για κέικ την μισή ποσότητα του κεικ, προσθέτουμε λίγο από το παχυρευστο σιροπι, ριχνουμε το υπόλοιπο μειγμα τελειωνουμε παλι με σιροπι

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 1 ώρα περίπου στον αέρα.

Σερβίρουμε με σιρόπι σοκολάτας…

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou – “(((( “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”)))))”

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθρο5 ελληνικά και κλασικά φαγητά του Καλοκαιριού!
Επόμενο άρθροΗ Χιονάτη της Αυστραλίας – Παστάκι Lamington