Η Συνταγή είναι της κ. Eirini Andrioti – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”

Υλικά:
4 ώριμα αβοκάντο,
1 φλ. τσ κακάο,
4 κ.σ στεβια ή 1 κ.σ υγρή στεβια ή 1 φλ. Ζάχαρη καρύδας,
1/2 φλ. τσ. Κονιάκ,
1/2 φλ.
Καρύδι ή φουντούκι ή αμύγδαλο,
1 συσκ. Μπισκότα digestive ή πτι μπεζ.

ΓΚΑΝΑΖ:
200 ΓΡ σοκολάτα με στεβια και 80 γρ εβαπορέ λαιτ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε το αβοκάντο και βάζουμε στο μίξερ το εσωτερικό του μαζί με κακάο και στεβια ,χτυπάμε 3 λεπτά κ προσθέτουμε το κονιάκ.

Ρίχνουμε τη κρέμα σε μπολ οπου έχουμε σπάσει τα μπισκότα και τα καρύδια αλεσμενα είτε χοντρά είτε ψιλά.

Αναδευουμε και Ρίχνουμε το μείγμα σε μακρόστενη φόρμα που πρώτα έχουμε καλύψει με μεμβράνη. Να σκεπαστεί και πάνω με μεμβράνη .

Βάζουμε κατάψυξη 3 ώρες. Βγάζουμε από κατάψυξη και αναποδογυριζουμε σε πιατέλα αφαιρώντας και την μεμβράνη.

Φτιάχνουμε τι γκαράζ ζεσταίνοντας το εβαπορέ σε κατσαρόλα, όταν φτάσει σε βρασμό αποσύρω και Ρίχνω ψιλοκομμένη την σοκολάτα και ανακατεύω με σύρμα .

περιμένω να κρυώσει λίγο και περιχυνω το . Διατηρείται στο ψυγείο.

Προσοχή τα αβοκάντο να είναι πολύ ώριμα

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Eirini Andrioti – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”