Η Συνταγή είναι από κ. Ειρηνη Χρηστου – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”

ΥΛΙΚΑ
3 κουτιά μπισκότα
500γρ κρέμα γάλακτος
1 ποτήρι τ νερού άχνη
3 κουταλιές γεμάτες κακάο
110 γρ κουβερτούρα
2 βανίλιες
250 γρ βούτυρο ανάλατο σε κομμάτια

Διαφήμιση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε κατσαρόλακι βάζουμε την κρέμα γάλακτος, το βούτυρο κ την κουβερτούρα

Μόλις λιώσει βάζουμε κ την άχνη κ κακάο κ βανίλιες συνεχίζουμε το ανακάτεμα με σύρμα όταν ομογενηθουν καλά αφήνουμε 5 λεπτά να κρυώσει λίγο.

Σπάμε τα μπισκότα τα ραντίζω με λίγο γάλα βάζω το μείγμα κ ανακατεύω καλά κ βάζω στη φόρμα μ κατάψυξη γ ένα βράδυ.

Την επομένη κάνω την Γκαναζ 200 γρ κρέμα γάλακτος 200γρ κουβερτούρα κ μια κουταλιά βούτυρο ανάλατο ή λάδι ότι έχετε

Τα Λιώνω σε Μπεν Μαρί κ περιχύνω στη δούκισσα κ μετά ψυγείο

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Ειρηνη Χρηστου – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΜπιφτέκια στη γαστρα πολύ αφράτα με καραμελωμένα κρεμμύδια
Επόμενο άρθροΤραγανά και νόστιμα κουλούρια Θεσσαλονίκης!