Μυρωδάτο ρυζόγαλο με φρέσκο πρόβειο γάλα, αρώματα λεμονιού, βανίλιας, μελιού και κανέλας..
Connect with us

Συνταγές

Μυρωδάτο ρυζόγαλο με φρέσκο πρόβειο γάλα, αρώματα λεμονιού, βανίλιας, μελιού και κανέλας..

Η Συνταγή είναι από κ. Marina Hatzidaki – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση

Καλοδεχούμενο… για όλες τις ώρες!

ΥΛΙΚΑ
1 λίτρο γάλα πρόβειο
1 ποτήρι νερό
1 φλυτζανάκι του καφέ ρύζι γλασέ
3 γεμάτες κουταλιές μέλι
4 κουταλιές άνθος αραβοσίτου
Ξύσμα λεμονιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε το ρύζι σε κατσαρόλα μέχρι να χυλώσει…

Προσθέτουμε το γάλα…(και ένα ποτήρι νερό επειδή το πρόβειο είναι παχύ γάλα για να το αραιωσω ελαφρώς)

Διαλύουμε το άνθος αραβοσίτου το προσθέτουμε μέσα μαζί και το μέλι και το ξύσμα λεμονιού….

Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να αρχίζει να χοχλασει και να πήξει…

Το σερβίρουμε με κανέλα

Η Συνταγή είναι από κ. Marina Hatzidaki “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ποια είναι η επόμενη Συνταγή που θες να δεις σε Βίντεο ?