Η Συνταγή είναι από κ. Eva Gk – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ
250 ml ζεστο νερο
2 κουταλια ζαχαρη
1 κυβο μαγια
2 κουταλακια αλατι
1 κουταλια λαδι ελιας
370g αλευρι
4 δοντια σκορδο λιωμενα
Φρεσκο μαϊντανο
Θυμαρι
Ριγανη
Ελιες σε μικρά κομματια
Κρεμυδακια φρεσκα
Πιπερια φλωρνης
90 g παρμεζανα( για οσους θελουν)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε τη μαγια σε λιγο χλιαρο νερο με τη ζαχαρη για 15 λεπτα να φουσκωσει.

Σε ενα τηγανι με λιγο λαδι σωταρουμε ελαφρα το κρεμυδι με την πιπερια ψιλοκομμενα και, τα αφηνουμε να κρυωσουν

Στο μείγμα της μαγιας ριχνουμε τα υπολοιπα υλικα και ζυμώνουμε μεχρι να γινει λειο.(εκτος τα λαχανικα κσι την παρμεζάνα)

Αφήνουμε για 1 ωρα σε ζεστο μερος να φουσκωσει.

Τα αφηνουμε σε ζεστο μερος να φουσκωσουν.

Τα ψηνουμε στους 200 βαθμους να ροδισουν

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Eva Gk “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.