Google Translate EnglishGermanGreek

Υλικά
1 /2 κιλά μπουτάκια κοτόπουλο
1 φλιτζάνι γιαούρτι
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη τσίλι
1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι ντομάτα πάστα
Χυμό μισού λεμονιού

Εκτέλεση
Ανακατέψτε τα συστατικά της σάλτσας. Αλείφετε τα μπούτια κοτόπουλου με το μείγμα και αφού καλύψετε με μεμβράνη αφήνετε στο ψυγείο για 2 ώρες.

Στη συνέχεια σε ένα σκεύος  βάζουμε φέτες κρεμμυδιού και τοποθετούμε πάνω τα μπουτάκια. Ρίχνουμε κομματάκια βουτύρου και αφού σκεπάσουμε,
ψήνουμε για περίπου 1 και μισή ώρα μέχρι να γίνει το φαγητό και να σωθούν τα υγρά του.

via

Διαφήμιση

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ