Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Υλικά 1 πακ. Φύλλο κρούστας 500 gr φέτα 150 gr ρεγκάτο 3 αυγά μεγάλα 2 μεγάλες ντομάτες κομμένες σε κυβάκια […]

Διαφήμιση

Υλικά
1 πακ. Φύλλο κρούστας
500 gr φέτα
150 gr ρεγκάτο
3 αυγά μεγάλα
2 μεγάλες ντομάτες κομμένες σε κυβάκια ( μόνο την ψίχα)
Πιπέρι.

Θρυμματίζουμε την φέτα σε μια λεκανίτσα. Προσθέτουμε το τριμμένο ρεγκάτο, τα αυγά, τις ντομάτες και το πιπέρι…. ανακατεύουμε καλά….
Παίρνουμε τα φύλλα κρούστας και τα χωρίζουμε κάθετα σε 4 λωρίδες.
Βάζουμε λίγη γέμιση σε ένα φύλλο, γυρίζουμε τις άκρες προς τα μέσα για να κλείσουμε την γέμιση να μην μας χυθεί, και τυλίγουμε.
Επαναλαμβάνουμε με όλα τα φύλλα , τοποθετούμε τα μπουρεκάκια σε ένα ταψί με λαδόκολλα τα αλείφουμε με λίγο βουτυρά, πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψύξουμε στους 180° στον αέρα για 20-25 λεπτά.Καλή επιτυχία!!

leni Tsoutsoudaki-Bassalou
ΠΗΓΗ