Διαφήμιση

Υλικά
1 πακ. Φύλλο κρούστας
500 gr φέτα
150 gr ρεγκάτο
3 αυγά μεγάλα
2 μεγάλες ντομάτες κομμένες σε κυβάκια ( μόνο την ψίχα)
Πιπέρι.

Θρυμματίζουμε την φέτα σε μια λεκανίτσα. Προσθέτουμε το τριμμένο ρεγκάτο, τα αυγά, τις ντομάτες και το πιπέρι…. ανακατεύουμε καλά….
Παίρνουμε τα φύλλα κρούστας και τα χωρίζουμε κάθετα σε 4 λωρίδες.
Βάζουμε λίγη γέμιση σε ένα φύλλο, γυρίζουμε τις άκρες προς τα μέσα για να κλείσουμε την γέμιση να μην μας χυθεί, και τυλίγουμε.
Επαναλαμβάνουμε με όλα τα φύλλα , τοποθετούμε τα μπουρεκάκια σε ένα ταψί με λαδόκολλα τα αλείφουμε με λίγο βουτυρά, πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψύξουμε στους 180° στον αέρα για 20-25 λεπτά.Καλή επιτυχία!!

Διαφήμιση

leni Tsoutsoudaki-Bassalou
ΠΗΓΗ

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΑν τρώτε τον λιναρόσπορο με αυτόν τον τρόπο, τον τρώτε λάθος
Επόμενο άρθροΕλληνικό cheesecake με γιαούρτι!!!