Μπουρεκάκια ΑΤΣΜΑ με λευκό τυρί ζαμπόν κ κασέρι κ λουκανικακια κοκτέιλ
Connect with us

Ορεκτικα

Μπουρεκάκια ΑΤΣΜΑ με λευκό τυρί ζαμπόν κ κασέρι κ λουκανικακια κοκτέιλ

Η Συνταγή είναι από κ. Elsa Kotta – “Μπαχάρι και κανέλα.”

ΥΛΙΚΑ
600 γρμ γάλα φρέσκο χλιαρό
300 γρμ ηλιέλαιο
50 γρμ μαγιά μπύρας φρέσκια
1200 γρμ αλεύρι
3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
Μιάμιση κουταλιά της σούπας αλάτι
Δυο ασπράδια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τους δύο κρόκους τους αραιώνουμε με γάλα και αλείφουμε τα μπουρεκακια

Εγώ βάζω και σουσάμι

Ψήνουμε στους 200 αντιστάσεις να ροδισουν

Μπορείτε να κάνετε και γλυκιά γέμιση.

Τα λουκανικακια τα αναμειγνύω με πάπρικα και μουστάρδα… τέλειο συνοδευτικό για παγωμένη μπυριτσα…

Η Συνταγή είναι από κ. Elsa Kotta – “Μπαχάρι και κανέλα.”

Διαφήμιση
×
Τούρτα Κωκ που ξεχωρίζει!