Google Translate EnglishGermanGreek

ΥΛΙΚΑ
125 γρ. θυμαρίσιο μέλι
125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
60 γρ. λιωμένο βούτυρο
1 αυγό
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
χυμό από μισό πορτοκάλι
λίγες σταγόνες σοκολάτας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το λιωμένο βούτυρο και το μέλι και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει και να ασπρίσει το μείγμα.

Προσθέτουμε το αυγό, ξύσμα ενός πορτοκαλιού και τον χυμό από το μισό πορτοκάλι.

Συνεχίζουμε το ανακάτεμα για λίγο ακόμα και έπειτα ρίχνουμε το αλεύρι ανακατεύοντας με μια μαρίζ μέχρι να ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα υλικά.

Γεμίζουμε ένα κουτάλι της σούπας με μείγμα και το αραδιάζουμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί κουζίνας.

Επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσει όλο το μείγμα.

Προαιρετικά, με ένα πιρούνι διορθώνουμε το σχήμα των μπισκότων ώστε να γίνει πιο οβάλ.

Ρίχνουμε τις σταγόνες σοκολάτας στην επιφάνεια των μπισκότων.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 170 βαθμούς Κελσίου για 15-16 λεπτά.

Τα αφήνουμε να κρυώσουν για 10-15 λεπτά και…καλοφάγωτα!

TIPS
Απλώνουν αρκετά στο ψήσιμο οπότε αφήστε αρκετή απόσταση μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του ψησίματος.

Διαφήμιση

Δείτε περισσότερες νόστιμες συνταγές στο : foodouki