Μπισκότα μπράουνι - Πολύ αφράτα που λιώνουν στο στόμα
Connect with us

Γλυκα

Μπισκότα μπράουνι – Πολύ αφράτα που λιώνουν στο στόμα

Η Συνταγή είναι της κ. Πετρινα Μπαρδανη – “Χρυσές Συνταγές”

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ
(12 μπισκοτα)
2 αυγά μεγάλα
70 γρ ζάχαρη
40 γρ βούτυρο εκτός ψυγειου
160 γρ κουβερτουρα λιωμένη κρυα
100 γρ αλεύρι γοχ κοσκινισμενο
1 κ γλ κακάο γεμάτο
1 κ γλ μπέικιν κοφτό
Μια πρέζα αλατι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ταψί του φούρνου μια λαδοκολλα

Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη το βούτυρο την κουβερτουρα κακάο μπέικιν αλάτι και το αλεύρι βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.

βαζουμε την λαδόκολλα στο ταψί.παιρνουμε το κουπ ( το κουτάλι παγωτού ) ζυμη βάζουμε στην λαδόκολλα αραιά παταμε λίγο για να γίνουν πλατια ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο αερα στους 180 β μόνο για 9 λεπτά όταν τα βγάλουμε θα είναι αρκετά μαλακά οταν κρυώσουν θα σφίξουν.

αφου κρυώσουν αν θέλουμε βάζουμε μια μπάλα παγωτό και κάνουμε σαντουιτς. στο ταψί της κουζίνας βάζουμε μόνο 12 μπισκότα.

Η Συνταγή είναι της κ. Πετρινα Μπαρδανη – “Χρυσές Συνταγές”

Διαφήμιση
×
Απλά τυροπιτάκια με ζύμη γιαουρτιού (Εύκολη και Αφράτη Ζύμη)!