Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Υλικά 1 φλιτζάνι τσαγιού λιωμένο βούτυρο (περίπου 120 γραμμάρια) 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι 1 φλιτζάνι τσαγιού γιαούρτι 1 αυγό 1 […]

Διαφήμιση

Υλικά
1 φλιτζάνι τσαγιού λιωμένο βούτυρο (περίπου 120 γραμμάρια)
1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
1 φλιτζάνι τσαγιού γιαούρτι
1 αυγό
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη άχνη
1 κουταλιά της σούπας φλούδα πορτοκαλιού
1 βανίλια
1 μπέικιν πάουντερ
3 – 3,5 φλιτζάνια αλεύρι
Από πάνω
1 κρόκο αυγού
3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη αχνη

Εκτέλεση

Χτυπάμε το αυγό και τη ζάχαρη άχνη. Στη συνέχεια προσθέστε το λιωμένο βούτυρο, λάδι και γιαούρτι.

Προσθέτουμε βανίλια και ξύσμα πορτοκάλι.
Ρίχνετε το μπέικιν πάουντερ και το αλεύρι και φτιάχνετε μία ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια.

Φτιάχνετε με τη ζύμη μπάλες μεγέθους καρυδιού . Στη συνέχεια, μεταφέρετε σε ταψί με λαδόχαρτο.
Αλείφετε με κρόκο αυγού. Πασπαλίστε με άχνη ζάχαρη.

Ψήστε σε φούρνο 180 βαθμών για 15-20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

via

xrysessyntages.gr

Δείτε επίσης  Τζατζίκι τέλειο
Διαφήμιση