Υλικά

200 g βούτυρο
250 g ζάχαρη
350 gr αλεύρι φαριν απ
2 αυγά
ΣΚΟΝΗ ΒΑΝΙΛΙΑΣ
100 gr μαύρη σοκολάτα

Διαφήμιση

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ, βάζετε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου με τη ζάχαρη. Ανακατέψτε καλά με ένα μίξερ για να αποκτήσετε ένα ομοιογενές μείγμα. Στη συνέχεια, προσθέστε τη βανίλια, τα αυγά και το κοσκινισμένο αλεύρι λίγο κάθε φορά.

Συνεχίστε να ανακατεύετε και στη συνέχεια προσθέστε στο μείγμα τη μαύρη σοκολάτα κομμένη σε μικρά κομμάτια. Ανακατέψτε καλά το μείγμα, σχηματίστε μια μπάλα και τυλίξτε με πλαστική μεμβράνη.

Αφήστε το να ξεκουραστεί στο ψυγείο για μια ώρα. Πάρτε τη ζύμη και κάντε μπάλες με τα χέρια σας. Πάρτε περίπου 50 γραμμάρια τη φορά. Θα έχετε περίπου 40 μπισκότα.

Καλύψτε ένα ταψί με χαρτί ψησίματος, βάλτε τα μπισκότα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 10 λεπτά.

via

Διαφήμιση

xrysessyntages.gr

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΑλατισμένα μπισκοτάκια
Επόμενο άρθροΑυτό το παραδοσιακό Μελιτζανάκι γλυκό του κουταλιού είναι το πιο νόστιμο