Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ

  • 1 πακέτο τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέλφεια
  • 1/2 φλιτζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ
  • 1 κ.γ πάπρικα
  • 1 κ.γ σκόρδο σε σκόνη
  • 8 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες και τηγανισμένες
  • 1/3 φλιτζανιού καρύδια πεκάν ή άλλο ξηρό καρπό
  • 1/3 φλιτζανιού σχοινόπρασο
  • 18 μπαστουνάκια αλμυρά τύπου μπατονέτες ή πρέτσελ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ανακατέψτε σε ένα μπολ τα υριά, το σκόρδο και τα μπαχαρικά, φτιάξτε με τα χέρια σας πλάθοντας μερικές μικρές μπαλίτσες και βάλτε στα στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα για να σταθούν.
  2. Τώρα σε ένα πιάτο ανακατέψτε το μπέικον, το σχοινόπρασο και τους ξηρούς καρπούς (πεκάν ή άλλο)
  3. Κυλείστε στο πιάτο αυτό τις μπάλες ώστε να “κολλήσουν” πάνω τους το μπέικον, οι ξηροί καρποί και το σχοινόπρασο.
  4. Βάλτε στο κέντρο κάθε μπάλας από ένα αλμυρό μπαστουνάκι και σερβίρετε σε δίσκο μαζί με ένα ποτήρι κρασί.
Δες και αυτό!
Αφράτα και εύκολα τυροπιτάκια. Είναι τα αγαπημένα μας, τι να κάνουμε!

womannow

Διαφήμιση