Η Εκτέλεση είναι από κ. ‘Αννα Αννούλα – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Θέλουν λίγα υλικά και η συνταγή είναι παιχνιδάκι.. Γίνονται πολύ τραγανά και νόστιμα..!

ΥΛΙΚΑ
1 ποτηρι του νερου αραβοσιτελαιο,
1 ποτ φρεσκο χυμο πορτοκαλιου
1ποτ ζαχαρη,
1κγ μαγειρικη σοδα,
2κγ κανελα,
1κγ γαριφαλο,
1κγ μπεικιν,
αλευρι φαρινα ή για ολες της χρησεις.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε με το σύρμα λιγο το λαδι με την ζαχαρη, προσθετουμε τον χυμο ενω εχουμε διαλυσει μεσα την μαγ σοδα

Ριχνουμε και τα υπολοιπα υλικα και οσο αλευρι παρει, περιπου 800-850γρ…..

Πλαθουμε τα κουλουρακια τα ρολαρουμε μεσα στο σουσαμι η ζαχαρη για να κολλησει επανω τα κανουμε στρογγυλα η μακροστενα

Ψηνουμε στους 180 για 20 λεπτα.

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Γωγώ Σαμίου “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.