Μιλφέιγ με κρέμα από μύρτιλα
Connect with us

Γλυκα

Μιλφέιγ με κρέμα από μύρτιλα

Η Συνταγή είναι από κ. ‎Maria Tartseli‎ – “Οι Νεες Συνταγες της μελι-τζ-Αννας”.

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ
– 1 σφολιάτα κομμένη στα 2 και τις ψήνουμε

Για την κρέμα
– 250 μλ κρέμα γάλακτος με 30% λιπαρά
– 100 γρ κρέμα Philadelphia
– 150 γρ ζάχαρη άχνη
– 2-3 κουταλιές μύρτιλα η μαρμελάδα μύρτιλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ χτυπάμε πρώτα την κρέμα τυριού με την άχνη ζάχαρη και με τα μύρτιλα

Σε άλλο σκεύος χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να σφίξει και στην συνέχεια την ρίχνουμε μέσα στην κρέμα με τα μύρτιλα και ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθούν

Την Αφήνουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο

Μετά ψήνουμε την σφολιάτα την Αφήνουμε να κρυώσει στους 180 για περίπου 15-20 λεπτά

Στη συνέχεια βάζουμε μια σφολιάτα στο κάτω μέρος – μετά απλώνουμε την κρέμα με τα μύρτιλα και πάλι σφολιάτα

Από πάνω βάζουμε λίγο άχνη ζάχαρη και τριμμένη σφολιάτα

Η Συνταγή είναι από κ. ‎Maria Tartseli‎ “Οι Νεες Συνταγες της μελι-τζ-Αννας”.

Διαφήμιση
×
Τούρτα Κωκ που ξεχωρίζει!