Η Συνταγή είναι από κ. Λίτσα Μιχάκη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:

2 αυγά
Μια κούπα γάλα
Ένα κουτ. γλυκού αλάτι
Ένα κουτ γλυκού ζάχαρη
Λίγο χλιαρό νερό
Λίγο σπορελαιο
Γύρω στο ένα κιλό αλεύρι για
Δύο κουτ γλυκού baking powder

Διαφήμιση

Εκτέλεση:
Αφού το ζυμωνουμε το χωρίζουμε σε μπαλάκια και τα ανοίγουμε σε φύλλο όσο ένα μεσαίο τηγάνι.

Τηγανίζουμε και πασπαλιζουμε με τριμμένη φέτα.

Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε γέμιση με αυγό και φέτα, διπλώνετε σαν μισοφέγγαρο και τηγανίζετε.

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Λίτσα Μιχάκη “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΑυτά τα μελομακάρονα είναι σκέτη κόλαση
Επόμενο άρθροΠαραδοσιακοί κουραμπιέδες με αλισίβα που λιώνουν στο στόμα………υπέροχοι και μοσχομυριστοί! Απλά τέλειοι..