Μια πίτα πάντα έχει θέση στο τραπέζι! Μικρασιατική συνταγή, με γέμιση κιμά και γλυκό τραχανά
Connect with us

Πιτες

Μια πίτα πάντα έχει θέση στο τραπέζι! Μικρασιατική συνταγή, με γέμιση κιμά και γλυκό τραχανά

Η Συνταγή είναι από κ. Evi Tsatalmpasi – “Μαγειρακος (συνταγές – μαγειρική)”.

ΥΛΙΚΑ
Φύλλο

Γέμιση :
2 μεγάλα κρεμμύδια ,
750 γρ κιμάς μοσχαρίσιος ,
150 γρ τραχανάς γλυκός ,
αλάτι
πιπέρι ,
ζεστό νεράκι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σωταρουμε το κρεμμύδι

Έπειτα βάζουμε τον κιμά

Τον περνάμε πολύ καλά να σωταριστει

Ρίχνουμε τον τραχανά , αλάτι πιπέρι , και λίγο λίγο το ζεστό νεράκι μέχρι να φουσκώσει ο τραχανάς

Κατεβάζουμε από την φωτιά , αφήνουμε να κρυώσει

Φτιάχνουμε τα ρολακια μας

Η Συνταγή είναι από κ. Evi Tsatalmpasi “Μαγειρακος (συνταγές – μαγειρική)”.

Διαφήμιση
×
Μελιτζάνες και πατάτες φούρνου, σαν πιτσάκια!