Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Υλικά: 4 μεσαίες καυτερές πιπεριές, κομμένες στη μέση και χωρίς σπόρους 1 1/2 φλιτζάνι κόλιαντρο 1/2 φλιτζάνι sour cream 2 σκελίδες σκόρδο 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι χοντρό χυμό από 1 lime Για το σερβίρισμα: τηγανητά sticks μοτσαρέλας Εκτέλεση: Σε ένα μπλέντερ, χτυπάμε όλα τα συστατικά μέχρι το μείγμα να γίνει λείο. Αν θέλουμε πιο […]

Διαφήμιση

Υλικά:

  • 4 μεσαίες καυτερές πιπεριές, κομμένες στη μέση και χωρίς σπόρους
  • 1 1/2 φλιτζάνι κόλιαντρο
  • 1/2 φλιτζάνι sour cream
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι χοντρό
  • χυμό από 1 lime

Για το σερβίρισμα:

  • τηγανητά sticks μοτσαρέλας

Εκτέλεση:

  1. Σε ένα μπλέντερ, χτυπάμε όλα τα συστατικά μέχρι το μείγμα να γίνει λείο. Αν θέλουμε πιο παχύρευστη υφή προσθέτουμε sour cream, αν θέλουμε πιο ρευστή προσθέτουμε το ελαιόλαδο (1 κουταλάκι του γλυκού κάθε φορά) μέχρι να φτάσουμε την επιθυμητή σύσταση.
  2. Αυτή η σάλτσα είναι νόστιμη όταν σερβίρεται με ψητά κρέατα, tacos, quesadillas, πατάτες, μπαστούνια μοτσαρέλας και τα τσιπς τορτίγιας ή λαχανικά.
  3. Την διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι και 5 ημέρες.

patrasevents