Η Συνταγή είναι από κ. Panagiota Kiriakou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ
Τρυμενη καπνιστή γαλοπούλα
Χρειαζόμαστε για αυτήν τη υπέροχη ζύμη για 4 μέτριες πιτσες, η μια μεγάλη !

Διαφήμιση

420 γρ αλεύρι Για όλες τις χρήσεις
50 γρ φρέσκια μαγια
2 κ.γ ζάχαρη
1 κ.γ αλάτι
3 κ.σ λάδι
300γρ χλιαρό νερό
Έβαλα κ 6 φέτες τυρί γουνντα από πάνω

Γέμιση
Καπνιστή γαλοπούλα σε μικρα κοματια
150 γρ τρυμενο τυρί γουνντα
Ψιλοκομμένες πραπρικες κόκκινη κ κίτρινη
Πουμαρο
Κ ότι άλλο θέλετε
Ρηγανι
Λίγο ψηλοκομενο μαϊντανό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τη μαγιά τη ζάχαρη, αλάτι και τό λάδι προσθέτουμε το χλιαρό νερό το δουλεύουμε καλά προσθέτουμε το αλεύρι ζυμώνουμε μέχρι να γεινι η ζύμη μαλακή αφήνουμε να φουσκώσει 25 λεπτά.

Ανοίγουμε Βάζουμε τη γέμιση και δηπλωνουμε τις άκρες

Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Panagiota Kiriakou“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΠολύ ωραίο και ελαφρύ γλυκάκι, που τρώγεται άφοβα!
Επόμενο άρθροΟνειρεμένο πιάτο με αυγά και κιμά