Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ
250 γρ. βούτυρο Lurpak
1 φλυτζάνι καστανή ζάχαρη
1 φλυτζάνι ζάχαρη
4 αυγά
1 φλυτζάνι αλεύρι
1 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν
1 κουταλάκι του γλυκού κανελλογαρύφαλλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε το βούτυρο στο ταψί μαζί με την καστανή ζάχαρη και τα κανελλογαρύφαλλα. Κόβουμε ροδέλες τα μήλα και τα τοποθετούμε στο ταψί. Στα κενά βάζουμε καρύδια

Χτυπώ στο μίξερ τα αυγά, τη ζάχαρη, το αλεύρι και το μπέικιν
Φούρνο πάνω κάτω στους 185 βαθμούς γιά περίπου 45 λεπτά.

Καλή επιτυχία!!

Ευχαριστούμε την κ. Νατάσα Καρούζου για την όμορφη συνταγή!

Δες και αυτό!
Γκαλέτ μήλου – video συνταγή !

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Διαφήμιση