Η Συνταγή είναι από κ. Ioanna Panagiotopoulou – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.

ΥΛΙΚΑ
Χρειαζόμαστε 3 μήλα κόκκινα καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες
λίγη ζάχαρη για το πασπάλισμα τους και
λίγο κανέλα
1 ποτήρι καλαμποκέλαιο
1 ποτήρι ζάχαρη
4 αυγά
2 βανίλιες
400 gr γιαούρτι
1 φαρινάπ
1 πακέτο μπισκότα με κρέμα βανίλια και
ένα σφηνάκι κονιάκ

Διαφήμιση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε το καλαμποκέλαιο με τη ζάχαρη ρίχνουμε τα αυγά το γιαούρτι τις βανίλιες ,το κονιάκ και τέλος το αλεύρι σπάμε τα μπισκότα και τα βάζουμε μέσα ανακατεύοντας τη ζύμη.

Σε μία αποσπώμενη βάση βάζουμε κάτω τη λαδόκολλα τοποθετούμε τα πασπαλισμένα μήλα με τη σειρά δύο στρώσεις και από πάνω βάζουμε τη ζύμη ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45′-55′

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Ioanna Panagiotopoulou“Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΦανταστική πιπεροτυρόπιτα, χρυσοψημενη γέμιση με χωριάτικο τραγανό φυλλό
Επόμενο άρθροΜπαμπαδάκια ζουμερά λαχταριστά και λατρεμένα