Γλυκα
Πάστα Φλώρα που πρέπει να δοκιμάσετε αμέσως
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Βάγια Κανάκη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
1κουτακι χυμό πορτοκάλι
1ποτυρι καλαμποκελαιο
3κσ.Ζαχαρη
1μπεικ
Και 3 ποτήρια αλεύρι γ ο.χ.
1βαζακι μαρμελάδα της αρεσκείας σας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κάνουμε την ζύμη λαδωνουμε το ταψακι
βάζουμε σε πυρεξ στρωνουμε την Ζύμη κρατάμε λίγη για τα κορδονακια
.Βάζουμε την μαρμελάδα και τα κορδονακια.απο πάνω…
Ψήνουμε 160% 20-25 λεπτά στον αέρα!
Η Συνταγή είναι από Βάγια Κανάκη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Μην χάσετε την επόμενη συνταγή ..
Με τόσο απλά υλικά, πώς γίνεται τόσο πολύ ωραίο; Πάστα Φλώρα που μπορεί να φαγωθεί όλες τις ώρες
Μαγειρεύουμε χωρίς κανόνες και περιορισμούς!
Η Συνταγή είναι από κ. Κωνσταντινιά ΠΚ – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.
ΥΛΙΚΑ
1κουπα αραβοσιτελαιο
1κουπα χυμό πορτοκάλι
Μισή κούπα ζάχαρη
1 φάκελο μπαικιν
2 βανίλιες
Ξύσμα πορτοκαλί
4 κούπες αλεύρι γοχ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα υγρά τα χτυπαμε μαζί με τη ζάχαρη προσθέτουμε και όλα τα στέρεα υλικά ανακατεμένα το κάνουμε ζύμη
Το ψήνουμε με τη μαρμελάδα ή με ότι άλλο θέλετε ή γλυκό κουταλιού στους 180 μέχρι να ροδίσει
Η Συνταγή είναι από κ. Κωνσταντινιά ΠΚ – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.