Μαρινάδα για χοιρινά σουβλάκια - Χρυσές Συνταγές
Connect with us

Ξεχωριστα

Μαρινάδα για χοιρινά σουβλάκια

Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά / Χρόνος αναμονής 4 ώρες

Για 1 κιλό κρέας

Υλικά

1 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο

Ξύσμα και χυμό από 3 λεμόνια

3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο

1 κουτ. τσαγιού ξερό θυμάρι

2 κουτ. τσαγιού ξερή ρίγανη

5 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Ρίχνετε σε ένα σκεύος το ελαιόλαδο, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, το θυμάρι, τη ρίγανη, το μαϊντανό, ανακατεύετε και προσθέτετε το κρέας.

Η μαρινάδα πρέπει να καλύπτει πλήρως το κρέας. Αφήστε το χοιρινό στη μαρινάδα για 4 ώρες.

Μπες στο cookinlove1.blogspot.gr για περισσότερες νόστιμες Συνταγές!