Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά:
500 γραμμάρια μανιτάρια λευκά μικρά
4 κουταλιές της σούπας λάδι
Χυμός ενός λεμονιού
4 κκουταλιές της σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
Σκόρδο σε σκόνη
Θυμάρι
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:
Σκουπίζουμε τα μανιτάρια με μία βρεγμένη πετσέτα και στη συνέχεια τα ξεφλουδίζουμε. Δεν χρειάζεται να τα πλύνουμε γιατί θα απορροφήσουν υγρασία.

Στη συνέχεια, σε ένα μεγάλο τηγάνι τοποθετούμε λάδι και το αφήνουμε να ζεσταθεί. Έπειτα, τοποθετούμε τα μανιτάρια και τα αφήνουμε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους.

Δες και αυτό!
Ηπειρώτικη μανιταρόπιτα!

Σβήνουμε με τον χυμό λεμονιού και προσθέτουμε το σκόρδο και το θυμάρι.

Τέλος, βάζουμε αλάτι και πιπέρι, γαρνίρουμε με τον μαϊντανό, ανακατεύουμε και σερβίρουμε!

sarakosti

Διαφήμιση