Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ

300 γρ. Φαρφάλες
1 μελιτζάνα μεγαλη κομμένη σε λεπτές φέτες
2 κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές φέτες
250 γρ. Ντοματίνια κομμένα στα 2
1 κόκκινη πιπεριά σε φέτες
1 πράσινη πιπεριά σε φέτες
3-4 Κ.σ. κουκουνάρι
100-150 γρ. Φέτα
Αλάτι
Πιπέρι

Βινεγκρέτ..
5 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. κρέμα μπαλσάμικο
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σ’ένα αντικολλητικο τηγάνι βάζουμε 1-2 κ.σ ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτια ψήνουμε τα κολοκυθακια.. το ίδιο κάνουμε και με τις πιπεριές , τα ντοματινια ( προσοχη θελουν λιγο μην μας γινουν σαλτσα) και την μελιτζάνα (ξεχωριστά)…

Δες και αυτό!   Συνταγές με μπαγιάτικο ψωμί για να γλύφετε τα δάχτυλά σας

Στο ίδιο τηγάνι χωρίς ελαιόλαδο βάζουμε τα κουκουνάρια να πάρουν λίγο χρώμα για 2-3 λεπτά…

Μεταφέρουμε όλα τα λαχανικά και την φέτα σε ένα μεγάλο μπολ… ετοιμάζουμε την βινεγκρέτ, προσθέτουμε την μισή και ανακατεύουμε….

Βράζουμε τις Φαρφάλες σε αλατισμένο νερό, τις σουρώνουμε, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν, τις αφήνουμε στην άκρη για 1 λεπτό να χλιαρεψουν…
Μετά τις προσθέτουμε στο μπολ με τα λαχανικά, Ρίχνουμε την υπόλοιπη βινεγκρέτ, και ανακατεύουμε καλά…. Καταναλώνεται σε θερμοκρασία δωματίου Η δροσερή από το ψυγείο….

Δες και αυτό!   Πίτα με κιμά και πουρέ πατάτας
Η Συνταγή είναι της κ. Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ“.
Διαφήμιση