Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά (8 μερίδες)

  • 4 αυγά
  • ½ κ.γ. αλάτι
  • 150 g ζάχαρη
  • 100 g αποξηραμένη καρύδα
  • 70 g αλεύρι
  • 1 κ.γ. baking powder
  • 125 g βούτυρο λιωμένο χωρίς να καίει
  • 500 g γάλα
  • ψημένες φλοίδες καρύδας & τριμμένη σοκολάτα για πασπάλισμα

Αρχικά χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια. Ρίχνουμε τα ασπράδια στον κάδο σταθερού μίξερ…

… και τα χτυπάμε με λίγο αλάτι σε σφιχτή μαρέγκα.
Μεταφέρουμε τη μαρέγκα σε ένα μπωλ και στον κάδο του μίξερ βάζουμε τους κρόκους,
Περισσότερα στο : kitchenstori.es
Δες και αυτό!
Χταπόδι με κοκκινιστό κριθαράκι & άρωμα ούζου!
Διαφήμιση