Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Υλικά 1,5 φλιτζάνι χλιαρό γάλα 1,5 φλιτζάνι χλιαρό νερό ½ φλυτζάνι λάδι 2 φακελάκια μαγιά 1 αυγό 1 κουταλιά αλάτι […]

Διαφήμιση

Υλικά

  • 1,5 φλιτζάνι χλιαρό γάλα
  • 1,5 φλιτζάνι χλιαρό νερό
  • ½ φλυτζάνι λάδι
  • 2 φακελάκια μαγιά
  • 1 αυγό
  • 1 κουταλιά αλάτι
  • 1 κιλό αλεύρι περίπου
  • Επίσης αλεύρι για να ανοίξετε τη ζύμη

Για τη γέμιση

  • Λευκό τυρί (200 g)
  • και τυρί τσένταρ (200γρ)
  • 1 κρόκο αυγού για επάλειψη

 

Εκτέλεση

  • Ενώνετε τα υλικά της ζύμης και κάνετε μία μαλακή ζύμη. Σκεπάζετε με μεμβράνη και βάζετε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει, για περίπου 2 ώρες.

 

  • Μοιράζετε τη ζύμη σε 24 μέρη. Ανοίγετε κάθε κομμάτι σε φύλλο μεγέθους μικρού πιάτου. Βάζετε πρώτα λίγη φέτα , από πάνω τσένταρ και ενώνετε στις άκρες.

 

  • Τα τοποθετείτε σε ταψί καλυμμένο με λαδόχαρτο. Τα αλείφετε με κρόκο αυγού και ψήνετε στους 200 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά.

via

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Δείτε επίσης  Πανεύκολη συνταγή για λαχταριστή τούρτα χωρίς ψήσιμο! (pics)
Διαφήμιση