Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Υλικά 1,5 φλιτζάνι χλιαρό γάλα 1,5 φλιτζάνι χλιαρό νερό ½ φλυτζάνι λάδι 2 φακελάκια μαγιά 1 αυγό 1 κουταλιά αλάτι […]

Διαφήμιση

Υλικά

  • 1,5 φλιτζάνι χλιαρό γάλα
  • 1,5 φλιτζάνι χλιαρό νερό
  • ½ φλυτζάνι λάδι
  • 2 φακελάκια μαγιά
  • 1 αυγό
  • 1 κουταλιά αλάτι
  • 1 κιλό αλεύρι περίπου
  • Επίσης αλεύρι για να ανοίξετε τη ζύμη

Για τη γέμιση

  • Λευκό τυρί (200 g)
  • και τυρί τσένταρ (200γρ)
  • 1 κρόκο αυγού για επάλειψη

 

Εκτέλεση

  • Ενώνετε τα υλικά της ζύμης και κάνετε μία μαλακή ζύμη. Σκεπάζετε με μεμβράνη και βάζετε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει, για περίπου 2 ώρες.

 

  • Μοιράζετε τη ζύμη σε 24 μέρη. Ανοίγετε κάθε κομμάτι σε φύλλο μεγέθους μικρού πιάτου. Βάζετε πρώτα λίγη φέτα , από πάνω τσένταρ και ενώνετε στις άκρες.

 

  • Τα τοποθετείτε σε ταψί καλυμμένο με λαδόχαρτο. Τα αλείφετε με κρόκο αυγού και ψήνετε στους 200 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά.

via

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Διαφήμιση