Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά
50 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα
60 γραμμάρια βούτυρο
90 γραμμάρια ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
1 αυγό
1 πρέζα αλάτι
40 γραμμάρια αλεύρι
2 κουταλιές της σούπας σκόνη κακάο
8 φράουλες;
φρέσκια κρέμα γάλακτος
20 γραμμάρια ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση
Φέρτε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου. Κόψτε τη σοκολάτα, λειώστε τη και αφήστε την να κρυώσει.
Χτυπάτε το βούτυρο στο μίξερ μέχρι να μαλακώσει. Προσθέστε την ζάχαρη και τη βανίλια και συνεχίστε να ανακατεύετε.
Ενώστε σιγά σιγά το χτυπημένο αυγό.
Ανακατέψτε το αλεύρι, το κακάο και 1 πρέζα αλάτι και ανακατέψτε με τη λιωμένη σοκολάτα.

Δες και αυτό!
Μέλι-λεμόνι frozen yogurt

Ρίχνετε το μείγμα σε ένα ταψάκι 10×20εκ.αφού έχετε στρώσει λαδόκολα Ψήστε στους 180 βαθμούς για 30-35 λεπτά. Αφαιρέστε από το φούρνο και αφήστε το να κρυώσει.

Κτυπήστε την κρέμα γάλακτος προσθέτοντας τη ζάχαρη άχνη.
Πλύντε και στεγνώστε τις φράουλες. Κόβετε 8 στρογγυλά κομμάτια κέικ διαμέτρου περίπου 4 cm.

Γαρνίρετε την επιφάνεια με κρέμα σαντιγύ (χρησιμοποιήστε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής) από πάνω φράουλα και στη κορυφή κάθε φράουλας με μια μικρή τούφα κρέμας.
Κρατήστε το στο ψυγείο μέχρι να είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

Δες και αυτό!
Απολαυστική Μπουγάτσα σπέσιαλ !!!

via

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Διαφήμιση