Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ

1 κρεμμύδι σε κύβους
1 κουταλάκι λάδι
10 ψιλοκομμένες φέτες μπέικον
3 στήθη κοτόπουλου, σε κύβους
3 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
1 φλιτζάνι κομμένες ντομάτες
1 φλιτζάνι σάλτσα bbq
500g ζυμαρικά πενών, μαγειρεμένα
1/2 φλιτζάνι  νερό ζυμαρικών
1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ
Ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια

ΟΔΗΓΙΕΣ

Διαφήμιση
  1. Ζεσταίνετε το λάδι σε μέτρια φωτιά σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι. Προσθέστε το κρεμμύδι και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσετε. Προσθέστε το μπέικον και μαγειρέψτε μέχρι να μαγειρευτούν τα κρεμμύδια και το μπέϊκον να γίνει τραγανό. Αφαιρέστε από τη φωτιά και αφήστε το στην άκρη.
  2. Βάλτε  το υπόλοιπο λάδι στο τηγάνι πίσω στη μέτρια θερμότητα. Προσθέστε το κοτόπουλο και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσει. Βάλτε τα κρεμμύδια και το μπέικον πίσω στο τηγάνι. Προσθέστε το σκόρδο και αρωματικά.
  3. Προσθέστε τις κομμένες ντομάτες,το αλάτι,το πιπέρι και τη σάλτσα bbq. Ανακατέψτε για να ενωθούν και  αφήσετε τα να σιγοβράσουν. Αφήνουμε να σιγοβράσουν για 5-8 λεπτά.
  4. Προσθέστε τα ζυμαρικά και ανακατέψτε καλά. Προσθέστε νερό από τα ζυμαρικά εάν είναι απαραίτητο. Πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί και καλύπτουμε με ένα καπάκι για να λιώσει το τυρί. Βάζουμε στην κορυφή κρεμμυδάκια.

Βίντεο με την εκτέλεση εδώ

Διαφήμιση

[via] ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΜίνι κοτοπιτάκια με τυρί και πάστα πιπεριάς
Επόμενο άρθροΚέικ με επικάλυψη παγωτού κόλαση!