Μία κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο, εύκολη, γρήγορη και φυσικά γευστική
Connect with us

Συνταγές

Μία κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο, εύκολη, γρήγορη και φυσικά γευστική

Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Οι Συνταγές της Κυριακής”

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΆ
1 κιλό κολοκυθάκια
5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι του τσαγιού κεφαλοτυρι τριμμένο
5 αυγά
1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι (για όλες τις χρήσεις)
1 μπεκιν
Αλάτι
Πιπέρι
5 αυγά

ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά τα κολοκυθάκια και τα περνάμε από τον τρίφτη (ρεντε)
Αφήνουμε να στραγγίσουν καλά.

Βάζουμε τα αυγά με το λάδι στο μουλτι και χτυπάμε καλά.
Και εφόσον είναι έτοιμα τα κολοκυθάκια τα βάζουμε σε ένα σκεύος, προσθέτοντας τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο το αλάτι, πιπέρι και το κεφαλοτυρι, ζυμώνουμε καλά και ρίχνουμε και τα αυγά με το λάδι.

Ανακατεύουμε πολύ καλά ρίχνοντας μετά το αλεύρι με το μπεκιν, λαδώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος η ταψάκι και αδειάζουμε το μείγμα.

Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά έως ότου ροδίσει από επάνω.

Την αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε κομμάτια…. και απολαμβάνουμε

Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Οι Συνταγές της Κυριακής”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ποια είναι η επόμενη Συνταγή που θες να δεις σε Βίντεο ?