Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η απόλυτη ιταλική καρμπονάρα με κρεμώδη σάλτσα που θα λατρέψετε! Υλικά σπαγγέτι: 500 γρ. (1 πακέτο) αυγά: 3 παρμεζάνα: 120 γρ., τριμμένη μπέικον: 7 φέτες, κομμένο σε λωρίδες ελαιόλαδο: λίγο αλάτι πιπέρι: φρεσκοτριμμένο 1-2 σκελίδες σκόρδο (προαιρετικά) Εκτέλεση Βράζετε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, όπως αναφέρει η συσκευασία, ρίχνοντας ελάχιστο ελαιόλαδο. Σε ένα βαθύ τηγάνι […]

Διαφήμιση

Η απόλυτη ιταλική καρμπονάρα με κρεμώδη σάλτσα που θα λατρέψετε!

Υλικά

  • σπαγγέτι: 500 γρ. (1 πακέτο)
  • αυγά: 3
  • παρμεζάνα: 120 γρ., τριμμένη
  • μπέικον: 7 φέτες, κομμένο σε λωρίδες
  • ελαιόλαδο: λίγο
  • αλάτι
  • πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο (προαιρετικά)

Εκτέλεση

  1. Βράζετε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, όπως αναφέρει η συσκευασία, ρίχνοντας ελάχιστο ελαιόλαδο.
  2. Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρετε με λίγο ελαιόλαδο το μπέικον μαζί με το σκόρδο (αν χρησιμοποιήσετε).
  3. Σε ένα ζεστό, ευρύχωρο μπολ ανακατεύετε τα αυγά με το τριμμένο τυρί και το …

Δες τη συνέχεια της εκτέλεσης στο : icookgreek