Μία εξαιρετική λιχουδιά - Νησιώτικοι ρεβυθοκεφτέδες με πατάτα
Connect with us

Νηστισιμα

Μία εξαιρετική λιχουδιά – Νησιώτικοι ρεβυθοκεφτέδες με πατάτα

Η Συνταγή είναι από κ. Gogo Samiou‎ – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση

Υλικα
300 με 400 γρ μουλιασμενα ρεβυθια απο βραδυς στο νερο εγω βαζω μεσα και 1 κουταλια της σουπας αλατι
2 Μετριες βρασμενες πατατες
1 Μεγαλο κρεμμυδι
5-6 κουταλιες σουπας αλευρι
1 Κουταλια του γλυκου μπεικιν
1/2 ματσακι δυοσμο
λιγο μαιντανο
Αλατι ,πιπερι ελαιολαδο

Εκτελεση
Λιωστε καλα σε μουλτι ξεχωριστα το καθενα τα ρεβυθια την πατατα τα κρεμμυδια βαλτε τα σε ενα μπολ ολα μαζι

Προσθεστε ολα τα υπολοιπα υλικα λαδωστε τα χερια

Πλαστε τηγανιστε σε καυτο ελαφρυ λαδι σε χαμηλη φωτια

Η Συνταγή είναι από κ. Gogo Samiou‎ “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση
×
Απλά τυροπιτάκια με ζύμη γιαουρτιού (Εύκολη και Αφράτη Ζύμη)!