Η Συνταγή είναι από κ. Andriana Antoniou – “Μαγειρακος (συνταγές – μαγειρική)”.

Υλικά:
6 αυγά
2 φλυντζανια χαλούμι με ανάμειξη τυριών
3 φλυντζανια αλεύρι
4 κουταλάκια μπεικιν παουτερ
1 φλυντζανι χλιαρό γάλα
5 κουταλιές σπορελαιο
Μεχλεπι ,μαστίχα, δυόσμος
1/2 φλυντζανι σταφίδακια
Σουσάμι για το πασπαλισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αναμειγνύουμε το χαλούμι μαζί με το δυόσμο

Κοσκινιζουμε το αλεύρι μαζί με το μπεικιν παουτερ ,μεχλεπι, μαστίχα

Κτυπαμε πολύ καλά να αφρατεψουν τα αυγά προσθέτουμε το σπορελαιο τό χλιαρό γάλα και εναλλάξ το χαλούμι με το αλεύρι και τέλος προσθέτουμε τα σταφίδακια

Αλευρωνουμε και λαδωσουμε το τα ταψι η την φόρμα μας βάζουμε το μείγμα και πασπαλίζουμαι με σουσάμι

Το ψήνουμε στους 170′ για 50′-60′

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Andriana Antoniou “Μαγειρακος (συνταγές – μαγειρική)”.