Η Συνταγή είναι της κ. Ειρήνη Σταματέλλη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ
1 κούπα σπόροι ροδιού
1 κούπα ( τσίπουρο ή βότκα)
1 κούπα ζάχαρη
2 ξυλάκια κανέλας
3 – 4 γαρύφαλλα

Διαφήμιση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ποτο ,την ζάχαρη τους σπόρους ροδιού και κανέλα κ γαρύφαλλα
Βάζουμε την κατσαρόλα στην φωτιά ανακατεύουμε και μόλις αρχίσει να βράσει ( περίπου ενα 10 λεπτό) βγάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά.
Αφήνουμε όλα τα υλικά μέσα.

Σκεπάζουμε τη κατσαρόλα με το καπάκι της και την αφήνουμε για 24 ώρες.
Μόλις περάσουν οί 24 ώρες περνάμε από σουρωτήρι και μετά από χαρτί καφέ φίλτρου.

Τοποθετούμε σε μπουκάλια μόλις κρυώσει,και το λικέρ είναι έτοιμο

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Ειρήνη Σταματέλλη – ““ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.”

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΕύκολη και γρήγορη Πισπιλίτα με καλαμποκάλευρο (Αρβανίτικη Καλαμποκόπιτα)
Επόμενο άρθροΊσως είναι πιο νόστιμο αυτό το παστίτσιο με μανιτάρια από το παραδοσιακό