Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Helena’s Greek cooking”

Υλικά:
4-5 φέτες ψωμί τοστ ολικής αλέσεως η ψωμί σε φέτες
3-4 αυγά
1 ποτήρι νερού γιαούρτι
μισό ποτήρι νερού κρέμα γάλακτος light η γάλα
3 κ.σ Βιταμ (μαργαρίνη) λιωμένη
1 κούπα φέτα τριμμένη
Τυρί τριμμένο (οτι τυρί θέλετε)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180C βαθμούς.

Σε ένα πυρίμαχο σκεύος στρώνουμε τις φέτες ψωμιού

Χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε το γιαούρτι, την κρέμα γάλακτος και την φέτα.

Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε πάνω στο ψωμί.

Ψήνουμε μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.

Βγάζουμε από το φούρνο και προσθέτουμε το τριμμένο τυρί.

Τοποθετούμε το σκεύος πίσω στο φούρνο μέχρι να λιώσει το τυρί

και να ροδίσει ελαφρώς.

Βγάζουνε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει τουλάχιστον για 20 λεπτά.

Το χαραζουμε σε μερίδες και σερβίρουμε.

Διαφήμιση

Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Helena’s Greek cooking”