Η Συνταγή είναι από κ. Βανα Ντελη.Ρεβ. – “Χρυσές Συνταγές”.

ΥΛΙΚΑ
Βάση

Καθαρίζουμε και κόβουμε 3 με 4 μήλα.
Αφαιρούμε από το κέντρο τα σποράκια με το ειδικό εργαλείο ,κόβουμε σε χοντρές ροδέλες.
Λιώνουμε μισό βιτάμ με
1 κούπα ζάχαρη και μπόλικη κανέλλα
Ρίχνουμε σε ταψί με λαδόκολλα
Κατόπιν τοποθετούμε επάνω τις ροδέλες μήλου.
Στο κέντρο κάθε ροδέλας βάζουμε μισό καρύδι.

Για τη ζύμη κέικ
Μισό βιτάμ
1 κούπα ζάχαρη
3 αβγά
2 βανίλλιες
1 μπέικιν
Χυμό 1 πορτοκάλι
2 ποτήρια αλεύρι ( γ.ο.χ)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε όπως το κέικ

Ρίχνουμε το μίγμα επάνω στα μήλα με προσοχή να πάει παντού γιατί η ζύμη γίνετε σχετικά σφιχτή

Ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο 40 με 45

Όταν ψηθεί κι αφού κρυώσει αναποδογυρίζουμε σε μεγαλύτερη επιφάνεια ή ταψί

Αφαιρούμε προσεκτικά τη λαδόκολλα

Για πιο γκουρμέ εμφάνιση κόβουμε με ποτήρι η στρογγυλό κουπ ατ και σερβίρουμε

Όπου ροδέλα και κόψιμο

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Βανα Ντελη.Ρεβ. “Χρυσές Συνταγές”.