Google Translate EnglishGermanGreek

Η Συνταγή είναι από κ. Αννα Κασσανδρεια – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Η συνταγή είναι για διπλή δόση . 1δοση με τυρί και 1 δόση με σπανάκι και τυρί
ΥΛΙΚΑ
2 κεσεδάκι γιαούρτι( εγώ έβαλα πρόβειο)
2 κεσεδακια σπορελαιο
4 αυγά + (2 κρόκους Για αλοιμα )
350 γρ φέτα + 150 γρ για το σπανάκι.
1κλ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Για το σπανάκι
2 χούφτες σπανάκι
μισό ματσάκι άνηθο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
2κ.σ δυόσμο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Όλα μαζί στο τηγάνι για 20 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει και προσθέτουμε 150 γρ φέτα

Στη συνέχεια το ανακατεύουμε με το μίγμα

Αδειάζουμε πρώτα το γιαούρτι προσθέτουμε το σπορέλαιο τα χτυπημένα αυγά το τυρί και στο τέλος σιγά-σιγά το αλεύρι

Τα πλάθουμε σε μπαλάκια και τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα με λίγο χώρο μεταξύ τους

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 25 λεπτά

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Αννα Κασσανδρεια“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.